С О О П Ш Т Е Н И Е

Скопје, 21 ноември 2009

Почитувани,


На 23.11.2009 (понеделник) со почеток во 09:30 министерот за информатичко општество, г-дин Иво Ивановски ќе го посети Универзитетот за информатички технологии во Охрид. Министерт Ивановски ќе има свое обраќање пред студентите на тема “Интернет 2.0”.


На настанот ќе присуствува и ректорот на Универзитетот за информатички технологии во Охрид, професор д-р Благоја Самакоски.

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.