Прес-конференција на министерот Иво Ивановски

Скопје, 14 Август 2008

Министерот за информатичко општество м-р Иво Ивановски денеска, 14 август 2008 година, во 13.30 часот ќе одржи ПРЕС- КОНФЕРЕНЦИЈА во врска со воведувањето на електронски систем за следење на документи во сите владини институции.

Прес- конференцијата ќе се одржи во Владата на Република Македонија.


Покануваме новинари, сниматели и фоторепортери.


Скопје, 14 август 2008 година