НАЈАВА: Министерот Ивановски гостин во емисијата "Јади бурек", на НАША ТВ

Скопје, 16 декември 2009

 

На 17.12.2009(четврток) со почеток во 22.22 часот Министерот за информатичко општество Иво Ивановски, ќе биде гостин во емисијата “Јади бурек” со Јанко Илковски на НАША ТВ .