Најава за прес-конференција

Скопје, 17 мај 2010

Почитувани,

 

Министерот за информатичко општество, г-дин Иво Ивановски, утре (18.05.2010 година) со почеток во 11:30 часот во дебатна сала во Влада на РМ ќе одржи прес за престојната меѓународна конференција, “Лидерска конференција за ИКТ во образованието 2010“ која ќе се одржува во Охрид од 07–09.06.2010 под покровителство на ИНТЕЛ корпорацијата, а во организација на Министерството за информатичко општество.

 

Покануваме Ваша екипа да го проследи настанот.