Најава за промоција

Скопје, 18 август 2010

Почитувани,

 

Министерот за информатичко општество Иво Ивановски на 19.08.2010 (четврток) со почеток во 10.30 часот, во просториите на Министерството за информатичко општество ќе ја промовира  стратегијата за е-содржини. На промоцијата ќе присуствува и директорката на бирото за развој на образование Весна Хорватович.

 

Покануваме ваши екипи  да го проследат настанот.