Најава за промоција

Скопје, 02 септември 2010

Почитувани,

 

На 03.09.2010  (петок) министерот за информатичко општество м–р Иво Ивановски заедно со претставници од ПЕП и USAID ќе бидат во посета на основното училиште „Лазо Трповски” во општина Карпош.

 

Цел на посетата е IT обуката на сите предметни наставници во Македонија за работа со Едубунту, Опен Офис и Кедука.

 

Настанот ќе се одржи во ОУ „Лазо Трповски” во општина Карпош со почеток во 12 часот.

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.