С О О П Ш Т Е Н И Е

Скопје, 17 јануари 2011

Почитувани,

 

Министерот за информатичко општество и администрација, м-р Иво Ивановски денес 17.01.2011 ќе се обрати на настанот за состојбата на е–трговијата во Република Македонија, кој е во организација на УСАИД и МИОА.

 

Обраќањето на министерот е предвидено за во 10 ч. во Управната зграда на Скопски Саем (ул.Беласица бб) сала Дипломатик.

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.