С О О П Ш Т Е Н И Е

Скопје, 04 август 2011

Почитувани,

Денес, 04.08.2011 со почеток во 11:30 часот министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски ќе биде во работна посета на Агенцијата за администрација на Република Македонија.

 

Покануваме Ваши екипи да го проследат настанот.