Најава за обраќање на министерот Иво Ивановски

Охрид, 25 септември 2011

Почитувани,

 

Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски, понеделник 26.09.2011 година ќе има воведно обраќање на регионалната Конференција за е-Демократија 2011 во организација на Nextsense која ќе се одржува во периодот од 25-27 септември во хотел Инекс Горица во Охрид.

 

Воведното обраќање на министерот Иво Ивановски на Конференцијата е со почеток во 10:00 часот.

 

Покануваме Ваши екипи да го проследат настанот.