Најава : Ивановски во посета на Гевгелија

Скопје, 8 октомври 2014 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, денеска, 8 октомври, во 14.00 часот, ќе го посети бесплатниот интернет клуб во Гевгелија.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација