Најава : Ивановски во бесплатниот интернет клуб во Неготино

Скопје, 4 ноември 2014 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 5 ноември 2014 година, среда, во 14.45 часот, ќе го посети бесплатниот интернет клуб во Неготино, каде ќе се запознае со неговата работа. Ивановски ќе оствари средба и со градоначалникот на општина Неготино, Ванчо Апостолов.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација