И З В Е С Т У В А Њ Е

Скопје, 03 Март 2008

Министерот без ресор на Република Македонија задолжен за развој на информатичкото општество м-р Иво Ивановски денеска, 3 март 2008 година, во 14.00 часот ќе одржи БРИФИНГ во врска со проектот „Компјутер за секое дете“.

Брифингот ќе се одржи во Владата на Република Македонија.


Покануваме новинари.