Министерот Ивановски ќе претстави ново компјутеризирано училиште

Охрид, 29 Мај 2008

 

Утре, 30 мај 2008 година, во 11.00 часот во рамките на проектот „Компјутер за секое дете“, ќе биде претставено компјутеризираното училиште ЕМУЦ Св. Наум Охридски“ во Охрид.


Покануваме сниматели и фоторепортери да го одбележат настанот.


Скопје, 29 мај 2008 година