С О О П Ш Т Е Н И Е

Скопје, 01 декември 2009

Почитувани,

 

Денес на 01.12.209 со почеток во 12:00 министерот за информатичко општество, г-дин Иво Ивановски ќе го посети Универзитетот св. “Кирил и Методиј” во Скопје и ќе  одржи предавање пред студентите во Амфитеатарот на тема “Ефектот на интернетот врз развојот на светот”

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.