С О О П Ш Т Е Н И Е

Скопје, 03 декември 2009

Почитувани,

 

Денес на 03.12.2009 со почеток во 12:00 часот, во хотел Холидеј Ин, министерот за информатичко општество, г-дин Иво Ивановски ќе ја затвори петтата по ред Меѓународна конференција за е–Општество, „Јас медиум”.

 

Конференцијата „Јас медиум“се фокусира на улогата на новите медиуми во поткрепувањето на дебатата и дијалогот, учеството и општествените промени.

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.