С О О П Ш Т Е Н И Е

Скопје, 28 декември 2009 

Почитувани,

 

На 28.12.2009 (понеделник) со почеток во 12:00 часот, министерот за информатичко општество м-р Иво Ивановски и градоначалникот на Прилеп, Маријан Ристески, ќе доделуваат лап-топ компјутери на професорите во гимназијата ”Мирче Ацев” во Прилеп.

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.