С О О П Ш Т Е Н И Е

Скопје, 04 јануари 2010

Почитувани,

 

Министерот за информатичко општество, м-р Иво Ивановски заедно со Стопанската комора МАСИТ ќе ги презентираат резултатите на домашната ИКТ индустрија за 2008 година.

 

Настанот е предвиден за на 05.01 (вторник) со почеток во 10 часот во дебатна сала на Владата на Република Македонија.

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.