С О О П Ш Т Е Н И Е

Скопје, 28 јануари 2010

Почитувани,

 

Министерот за информатичко општество м-р Иво Ивановски, на ден 28.01.2010 (четврток) со почеток во 11:00 часот, ќе биде во посета на Царинската управа на Република Македонија, каде што од страна Управата ќе биде презентиран напредокот што го имаат направено во поглед на имплементирањето на Документ менаџмент системот и употребата на новите апликации што ги имаат направено во последните 3 години.