С О О П Ш Т Е Н И Е

Скопје, 17 март 2010

Почитувани,

 

Утре,  18-ти март 2010 година (четврток), со почеток во 09:30 часот, министерот за информатичко општество, м-р Иво Ивановски, ќе се обрати на Четвртата тркалезна маса на тема -„Интероперабилностa нуди избор, поттикнува иновации и создава можности“ во организација на Microsoft Македонија.

Настанот  ќе се одржи во Бизнис центарот на Скопски саем.

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.