С О О П Ш Т Е Н И Е

Скопје, 02 јуни 2010

Почитувани,


Министерот за информатичко општество, м–р Иво Ивановски, заедно со потпретседатетелот на Владата и министер за економија и регионален развој на Република Србија г–дин Млаѓан Динкиќ денес среда, 02 јуни 2010 ќе бидат во посета на ИТ компанијата Сивус.

 

Посетата е предвидена да почне во 12:30 во просториите на Сивус.
Предвидена е изјава за медиумите во 13:00 часот.