С О О П Ш Т Е Н И Е

Охрид, 08 јуни 2010

Почитувани,

 

Во рамки на Лидерската конференција за ИКТ во образованието 2010, која се одржува во Охрид, согласно агендата, утре - 09.06.2010 со почеток во 10.00 часот, гостите од Конференцијата ќе го посетат училиштето „Св. Климент Охридски“ во Охрид каде практично ќе се презентира користењето на преносните компјутери од учениците.


Ве покануваме да го проследите овој настан.