Најава- потпишување на Меморандум за соработака меѓу Министерството за информатичко општество и првиот приватен факултет ФОН

Скопје, 06 јули 2010

Почитувани,

 

Утре 07.07.2010 (среда), министерот Иво Ивановски и директорот Сефер Цановски ќе потпишуваат Mеморандум за соработка помеѓу Министерството за информатичко општество и првиот приватен факултет ФОН.

 

Настанот е предвидено да започне во 11 часот во просториите на ФОН.

Покануваме ваши екипи да го проследат овој настан.