Најава за прес

Скопје, 27 јули 2010

Почитувани,

 

Министерот за информатичко општество м–р Иво Ивановски, утре 28.07.2010 со почеток во 12 ч. во просториите на Министерството за информатичко општество ќе одржи прес­–конференција.

 

Тема на прес–конференцијата е “Бесплатни обуки за невработени лица за стекнување вештини од областа на информатиката, преку програмирање на програмски јазици и програмски алатки”, во насока на зголемување на можностите за нивно полесно вклучување во пазарот на трудот.

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот