Најава за промоција

Скопје, 03 септември 2010

Почитувани,

 

На 04.09.2010 (сабота) со почеток во 11:00 часот, министерот за информатичко општество, г-дин Иво Ивановски, ќе го промовира бесплатниот интернет во студенскиот дом “Стив Наумов” во Скопје.

 

Со овој проект е поставeна комуникациска инфраструктура до секоја соба во студентските домови и  со тоа се овозможи бесплатен интернет пристап за сите студенти сместени во  студентските домови.

 

Проектот се работи во соработка со АД Македонски Телеком

 

Предвидена е изјава за медиумите.

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.