И З В Е С Т У В А Њ Е

Скопје, 22 септември 2010

Почитувани

 

Ве известуваме дека утре, 23.09.2010 година (четврток), заменик министерот за информатичко општество д-р Мирјана Секуловска ќе  одржи брифинг во конференциската сала во Министерството за информатичко општество во зградата на поранешна НИП “Нова Македонија” со почеток во 12 часот, за Законот за МАРнет и за учеството на  Меѓународната конференција за информатичка соработка и информатичка безбедност, која се одржа од 13-17 септември 2010 во Варна, Р. Бугарија.  


По завршување на брифингот заменик министерот ќе даде кратка изјава за медиумите.
Се покануваат сите медиуми да го проследат настанот.