Најава за промоција

Скопје, 12 октомври 2010

Почитувани,

Министерот за информатичко општество м–р Иво Ивановски заедно со градоначалникот на Штип, Зоран Алексов и директорката на Бирото за развој на образование, Весна Хорватовиќ, утре на 13.10.2010 (среда) во 13:00 часот ќе го посетат ОУ Димитар Влахов во Штип.

 

Цел на посетата е  одржувањето на  обуките  за користење на алатките по предметите физика, биологија, хемија и математика, кои се донација од ИНТЕЛ за наставниците од основните училишта.

 

Настанот ќе се одржи во  ОУ Димитар Влахов, Штип.

Покануваме ваши екипи  да го проследат настанот.