Средба на министерот Ивановски со амбасадорот на Велика Британија

Скопје, 25 ноември 2010

Почитувани,

 

Денес, министерот за информатичко општество м–р Иво Ивановски се сретна со амбасадорот на Велика Британија, г–динот Ивон Кристофер.

 

На средбата беше разговарано за реформите во јавната администрација и понатамошната поддршка на Велика Британија во ова поле.