С О О П Ш Т Е Н И Е

Скопје, 14 декември 2010

Почитувани,

 

Министерот за информатичко општество м–р Иво Ивановски, утре 15 декември во 11 часот во хотелот Александар Палас, ќе го отвори настанот на кој предавање ќе има Кевин Митник, најпознатиот (поранешен) светски хакер.

 

Г. Кевин Митник на 15-16.12.2010г. ќе одржи предавања за двете негови најпродавани книги: „Уметност на измама“ и „Уметност на пробивање“.