Најава за посета на специјализираните ИТ обуки за невработени лица

Скопје, 20 декември 2010

Почитувани,

 

Утре 21.12.2010 год. во 13 часот, министерот за информатичко општество м–р Иво Ивановски ќе ги посети специјализираните ИТ обуки за невработени лица што се одржуваат во фирмата Некст Сенс. 

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.