И З В Е С Т У В А Њ Е

Скопје, 18 јануари 2011

Почитувани,

 

По повод православниот празник Богојавление (Водици), утре 19.01.2011 министерот за информатичко општество и администрација м-р Иво Ивановски ќе присуствува на богослужбата во црквата св. Илија и фрлањето на крстот во Радовиш во 10.30 часот.

 

Во 11.30 часот министерот Иво Ивановски ќе присуствува и на фрлањето на крстот на базенот Аквариус, Струмица.