С О О П Ш Т Е Н И Е

Скопје, 23 јануари 2011

Почитувани,

 

Министерот за информатичко општество и администрација, м-р Иво Ивановски, утре 24 јануари 2011 година, ќе има свое обраќање на завршната конференција на Проектот за техничка поддршка на Агенцијата за државни службеници и зајакнување на имплементацијата на националниот систем за координација на обука.

 

Настанот ќе се одржи во Дом на АРМ со почеток во 11 часот.

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.