С О О П Ш Т Е Н И Е

Скопје, 09 февруари 2011

Почитувани,

 

Во четврток (10 февруари 2011 год.) со почеток во 10:30 часот, во Клубот на пратеници ќе се одржи првата обука на јавни службеници за примена на Законот за постапување по претставки и предлози.

 

На отворањето на обуката ќе се обратат г-дин Иво Ивановски, министер за информатичко општество и администрација, Н.Е. Кристофер Ивон, амбасадор на Обединетото Кралство и г-дин Ромео Деребан, директор на Државен управен инспекторат.

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.