С О О П Ш Т Е Н И Е

Скопје, 15 февруари 2011

Почитувани,

 

Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски и директорката на Фондот за здравствено осигурување на Република Македонија Маја Парнарџиева –Змејкова, утре 16 февруари со почеток во 12:30 часот, во аптеката Алпи фарм,  која се наоѓа веднаш до Градската болница, ќе го промовираат веб-системот за доставување на месечен извештај за требувани и испорачани лекови од страна на аптеките.

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот