Најава за средба со ССК

Скопје, 03 март 2011

Почитувани,

 

На 04.03.2011 (петок) Скопје, министерот за информатичко општество и администрација, м-р Иво Ивановски, ќе има средба со членките на Сојузот на стопанските комори. Тема на разговор ќе бидат реформите во јавната администрација.

 

После состанокот предвидена е изјава за медиумите во 12:45 часот во холот на Сојузот на стопански комори.  

 

Покануваме Ваши екипи да го проследат настанот