С О О П Ш Т Е Н И Е

Скопје, 29 март 2011

Почитувани,

 

Утре 30.03.2011 во 10:00 часот во хотелот Холидеј Ин, министерот Иво Ивановки ќе се обрати на доделувањето на наградите за најуспешните наставници за иновации во наставата преку употреба на ИКТ.

Настанот е во организација на ИНТЕЛ и има за цел да ја поттикне креативната страна на наставниците во создавањето на електронски содржини преку користење на дигиталните алатки кои ИНТЕЛ ги донираше за Македонија.

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.