Најава за ПЕП филмски фестивал

Скопје, 05 јули 2011

Почитувани,

 

Утре 06.07.2011 (среда) во 11:30 часот, министерот Иво Ивановски ќе се обрати на отворањето на првиот ПЕП филмски фестивал кој е по иницијатива на наставниците од Република Македонија а се организира од Проектот на УСАИД.

 

ПЕП филмскиот фестивал се одржува во просториите Кинотека на Македонија.  

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.