Н А Ј А В А

Скопје, 25 јули 2011

Почитувани,

 

Утре 26.07.2011 (вторник) во 11:15 часот, министерот м-р Иво Ивановски ќе се обрати на официјалното затворање на Проектот за зајакнување на капацитетите на Одделението за реформа на јавната администрација.

 

Проектот беше финансиран од ЕУ, а спроведен од страна на консултантската куќа Human Dynamics, со главна цел поддршка во процесот на планирање и имплементација на реформите во јавната администрација.

 

Настанот ќе се одржи во ЕУ - Инфо центарот во Скопје.

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.