Најава за работна посета

Скопје, 05 август 2011

Почитувани,

 

Денес, 05.08.2011 со почеток во 13:00 часот министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски ќе биде во работна посета на Управата за јавни приходи на Република Македонија. Во просториите во Градски трговски центар на 2-ри спрат.

 

Покануваме Ваши екипи да го проследат настанот.