Најава за обраќање на министерот Иво Ивановски

Скопје, 24 август 2011

Почитувани,

 

Денес, 24.08.2011 со почеток во 11:00 часот министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски ќе се обрати на јавното отворање на првата обука за наставници за примена на (пристапна) информатичка технологија во редовното основно образование. Настанот e дел од програмата „Еднаков пристап за еднакви можности“ на УСАИД, ќе се одржи во основното училиште „Јан Амос Коменски“ во Скопје.

 

Покануваме Ваши екипи да го проследат настанот.