Н А Ј А В А

Скопје, 09 септември 2011

 

Денес, 09.09.2011 година Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски заедно со министерот за труд социјална политика Спиро Ристовски и директорот на Агенција за вработување Влатко Поповски ќе ги промовираат Обуките за напредни вештини од областа на информациските технологии кои се дефицитарни на пазарот на трудот, за невработени лица

 

Настанот ќе се одржи во просториите на Агенција за вработување со почеток во 12ч.

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.