Најава за обраќање на министерот Иво Ивановски

Скопје, 16 септември 2011

Денес, 16.09.2011 година министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски ќе се обрати пред студентите на првиот академски час на  Факултетот за информатички науки и компјутерско инжинерство при УКИМ.

 

Обраќањето на министерот е предвидено да започне во 12 часот во Универзална сала.

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.