Најава за обука на шалтерски работници

Скопје, 21 септември 2011

На 21.09.2011 година, со почеток во 13 часот, министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, ќе ја промовира втората фаза од обуките на шалтерските работници, на тема „Kорисничка ориентираност и комуникација со граѓани“.

 

Втората фаза на обуките ги опфаќа и шалтерските работници од подрачните единици надвор од Скопје. 

 

Промоцијата ќе се одржи во Хотел Континентал “Сала за доручек”.

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.