Најава за конференција

Скопје, 28 септември 2011

Министерството за информатичко општество и администрација по повод 20 години независност на Република Македонија организира конференција на тема “Информатичкото општество – иднинаата на Mакедонија”.

 

Конференцијата ќе се одржи во хотел Александар Палас на 29 септември (четврток) со почеток во 13 часот.

 

Програма на конференцијата

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.