Министерот Иво Ивановски на деловен појадок со членките на ИКТ комората при ССК

Скопје, 05 септември 2011

Утре 06.10.2011 година, министерот за информатичко општество и администрација, м-р Иво Ивановски ќе присуствува на Деловниот појадок со членките на ИКТ комората при Сојузот на стопански комори на Македонија.

 

Деловниот појадок ќе се одржи во ресторан „Ања Парк“.

 

Предвидена е изјава за медиумите од 11:15-11:30 часот.

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.