Прес на министерот за информатичко општество Иво Ивановски

Скопје, 04 ноември 2008

Министерот за информатичко општество, м-р Иво Ивановски утре, 5 ноември 2008 година, во 11.00 часот ќе одржи ПРЕС- КОНФЕРЕНЦИЈА по повод 100-те дена работа на Министерство за информатичко општество.


Прес-конференцијата ќе се одржи во Владата на Република Македонија.

 

Се покануваат новинари, сниматели и фоторепортери.