Средба на министерот Ивановски со претставници на МАСИТ

Скопје, 26 април 2012

Почитувани,

 

Министерот за информатичко општество и администрација, м-р Иво Ивановски, денес 26 февруари 2012 година, ќе оствари средба со претставници на Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии – МАСИТ. Тема на состанокот е разгледувањето на предлог-мерки за развој на информатичките технологии во Република Македонија.

 

Предвидена е изјава за медиумите во 14:45 часот во просториите на МИОА, Конференциска сала.

 

 

Покануваме ваши екипи да го проследат настанот.