Министерот Ивановски во официјална посета на Шведска

Скопје, 03 мај 2012

 

Министерот за информатичко општество и администрација, м-р Иво Ивановски, денес 3 мај 2012 година е во официјална посета на Стокхолм, Шведска.

 

Предвидено е денес министерот Ивановски да оствари средба со шведскиот министер за јавна администрација, г-дин Стефан Атефал (Mr. Stefan Attefall, minister for public administration and housing).