Најава за прес-конференција на министерот Ивановски

Скопје, 29 Мај 2012

 

Денес 29.05.2012 со почеток во 11:00 часот, министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски ќе одржи прес–конференција на тема  „Методологија за воведување систем на управување заснован на компетенции во администрацијата на Република Македонија“.

 

Прес–конференцијата ќе се одржи во Министерство за информатичко општество и администрација.