Најава : Работна средба со претставници на СОНК и на КСС

Скопје, 10 јануари 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, денес, 10 јануари 2014 година, ќе оствари работна средба со претставници на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) и на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС), посветена на предлог-законите за административни службеници и за вработени во јавниот сектор.

Настанот ќе се одржи во Министерството за информатичко општество и администрација, а во 13.30 часот предвидени се изјави за медиумите.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација