Најава : Јавна расправа за новиот Закон за електронски комуникации

Скопје, 12 јануари 2014

Министерството за информатичко општество и администрација на 13 јануари 2014 година, понеделник, со почеток во 14.00 часот, организира Јавна расправа по однос на донесувањето на новиот Закон за електронски комуникации.

Настанот ќе се одржи во во Queen’s хотелот во Скопје (деловен објект Зебра).

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација